Onko korvakäytävän tulehdus sinulle tuttua?

Koetko korvakipua ja kutinaa toistuvasti tai esimerkiksi rantaloman seurauksena?

Otinova korvasuihkeella voi hoitaa korvakäytävän tulehdusta (extern otitis) helpolla tavalla, jo ensimmäisistä oireista alkaen. Antibakteerinen suihke tappaa sieniä ja bakteereita, lievittää kutinaa ja kuivattaa. 

Lue lisää korvakäytävän tulehduksesta:

Otinova® korvasuihke

Korvakäytävän tulehduksen hoitoon

  • Helppokäyttöinen
  • Tappaa bakteereita ja sieniä
  • Kuivattaa paikallisesti ja lievittää kutinaa
  • Aikuisille ja yli 5-vuotiaille
  • Noin 150 suihkausta.
  • Avattu pakkaus säilyy 6 kk
  • Apteekista

Vaikutustapa

Otinova® korvasuihkeella on paikallinen, bakteereita ja sieniä tappava vaikutus. Otinova® kuivattaa, lievittää kutinaa ja turvotusta. Otinovan vaikutus on kliinisesti tutkittu. Otinova® sopii kroonisen korvakäytävän tulehduksen hoitoon ja mukaan kylpylä- tai etelän rantalomalle, jossa riski korvakäytävän tulehdukseen kasvaa. Otinova® korvasuihkeen avulla voit aloittaa korvakäytävän tulehduksen hoidon heti ensimmäisten oireiden alkaessa.

Helppo annostella

Otinova® korvasuihke on helppo annostella korvakäytävään anatomisesti muotoillun suuttimen ansiosta. Suihkauta 1-2 kertaa korvakäytävään aamulla ja illalla. Kallista päätä niin, että liuos valuu syvemmälle korvakäytävään.

Tieteellisesti dokumentoitu vaikutus. Kliinisesti tutkittu.

Otinova® korvasuihkeella on bakteereita ja sieniä tappava, kutinaa lievittävä ja paikallisesti kuivattava vaikutus. Tuotteen antimikrobinen vaikutus perustuu kliinisiin ja in vitro -tutkimuksiin.

Ei antibioottia tai kortisonia

Otinova® korvasuihke ei sisällä antibioottia, eikä se aiheuta antibioottiresistenssiä. Otinova® korvasuihke on ainoa korvakäytävän tulehduksen hoitoon saatavilla oleva suihke.

Annostelu 

Aseta suutin kevyesti korvakäytävän suulle ja suihkauta 1-2 suihkausta. Kallista päätäsi, niin että liuos valuu syvälle korvakäytävään. Tarvittaessa liuoksen voi suihkauttaa korvaan asetettavaan tamponiin. Vanutuppoja ei tarvita. Ylimääräisen nesteen voi pyyhkiä paperilla ulkokorvasta. Vaikutus saadaan tavallisesti 1-3 vuorokauden aikana. Jos vaikutusta ei saada tässä ajassa, käy lääkärissä. Älä käytä Otinova® korvasuihketta yhtäjaksoisesti pitempään kuin 7 päivän ajan kerrallaan.

Huomioitavaa

Suihke voi aiheuttaa paikallisen, ohimenevän ja kevyen poltteen tai ärsytyksen tunteen. Suolan muodostusta ja voimakasta kuivumista voi esiintyä yliannostuksen tai pitkäaikaisen käytön yhteydessä. Otinova® 

Korvasuihke ei sovi alle 5-vuotiaille lapsille ilman lääkärin suositusta (tärykalvotarkastus). Ei saa käyttää putkien tai tärykalvon perforaation yhteydessä. Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Ainesosat

Otinova® korvasuihkeen vaikuttava aine on Burowin liuos (alumiiniasetaatti, alumiiniasetotartraatti (1,8% aluminium), etikkahappo, vesi, pH 3-4.

Pakkauskoko: 15 ml, noin 150 suihkausta.

Kesto: 6 kk avaamisen jälkeen.

Apteekista