Miksi käyttäisin Vaxolia?

Vaxol on tehokas tapa pehmentää korvavahaa ja poistaa sitä luonnollisesti. Vaxol vähentää korvahuuhtelun tarvetta ja helpottaa korvahuuhtelua silloin, kun sellainen on tehtävä. Ainutlaatuisen annostelupumpun avulla korvakäytävään on helppo annostella juuri oikea määrä oliiviöljyä. Vaxol-korvasuihketta voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi uusien korvavahatulppien varalta.

Kuinka Vaxol toimii?

Vaxol-korvasuihkeella on yksinkertainen ja ainutlaatuinen suihkemekanismi, jonka avulla saadaan juuri oikea määrä oliiviöljyä ulkokorvaan ilman liika-annostelun tai ylivuotamisen riskiä. Vaxol-korvasuihketta suihkutetaan korvakäytävään ja se pehmentää korvavahaa ja korvavahatulppia.

Voiko Vaxol parantaa kuuloani?

Korvavahan poistamisen on osoitettu parantavan kuuloa ja tasapainoa. Joidenkin henkilöiden kohdalla on säännöllinen korvahuuhtelu tarpeen, mutta silloinkin korvien ennalta käsittely Vaxol-korvasuihkeella helpottaa huuhtelua ja parantaa lopputulosta.

Miksi Vaxol parantaa korvahuuhtelun vaikutusta?

On hyödyllistä käyttää Vaxol-korvasuihketta ennen korvahuuhtelua, koska Vaxol pehmentää korvavahaa. Siten korvahuuhtelu on hellävaraisempaa ja tehokkaampaa.

Mitkä ovat liiallisen korvavahan oireet?

Tulpan tai lukon tunne korvassa, kuulon aleneminen, korvien kutina ja ärsytys.

Mikä tekee Vaxol-korvasuihkeesta erityisen?

Vaxol on puhdistettua oliiviöljyä, joka on valmistettu farmaseuttisten standardien mukaan. Vaxol on helppo annostella ja sopii kaikenikäisille.

Voinko käyttää Vaxol-korvasuihketta, jos olen raskaana?

Tuotteella ei ole tunnettuja haitallisia sivuvaikutuksia raskauden tai imetyksen aikana käytettynä. Kerro tuotteen käytöstä kuitenkin lääkärille.

Voinko käyttää Vaxol-korvasuihketta, jos minulla on kuulolaite?

Kyllä. Käytä Vaxol-korvasuihketta illalla, sen jälkeen kun olet ottanut kuulolaitteen pois.

Voinko käyttää Vaxol-korvasuihketta, jos korvani on kipeä tai tärykalvoni on rikki?

Käytä Vaxol-korvasuihketta vain lääkärin valvonnassa, jos kärsit korvakivusta tai korvan tärykalvo on puhjennut.

Voiko Vaxol-korvasuihketta käyttää, jos korvissa on ”putket”?

Kysy lääkäriltä ennen tuotteen käyttämistä putkitettuihin korviin.

Sopiiko Vaxol lapsille?

Vaxol sopii mainiosti lasten korvien hoitamiseen. Kysy lääkäriltä ennen tuotteen käyttämistä alle vuoden ikäisen lapsen korviin.

Kuinka monta annosta pullossa on?

Noin 200 annosta. Pullo on ylitäytetty niin, että saat ulos annetun 10 ml, vaikka pullo ei tyhjentyisikään täysin.

Kuinka kauan Vaxol säilyy?

6 kk pullon avaamisesta. Säilytys mielellään valolta suojattuna huoneenlämmössä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä

Miksi käyttäisin Otinova korvasuihketta?

Otinova on helppo annostella korvakäytävään ja se sopii sekä akuutin että kroonisen korvakäytävätulehduksen hoitoon. Pullo säilyy avattuna pitkään, jolloin oireiden toistuessa hoito on helppo aloittaa heti oireiden alkaessa. 

Kuinka pitkään Otinova korvasuihketta voi käyttää?

Otinova korvasuihketta käytetään tarpeen tullen ja tarvittaessa jaksottain, max 7 päivää kerrallaan. Jos korvakäytävän tulehduksen oireet eivät lievenny tai pahenevat 1-3 päivän kuluessa, tulee käydä lääkärissä. 

Voiko Otinova korvasuihketta käyttää raskauden ja imetyksen aikana?

Raskaana oleville tai imettäville naisille ei ole tehty erityisiä tutkimuksia, joten varovaisuutta on noudatettava. Kysy lääkäriltä ennen käyttöä.

Voinko käyttää Otinova korvasuihketta, jos tärykalvoni on rikki/korvassani on putki?

Otinova suihketta ei saa käyttää, jos tärykalvossa on reikä tai putki.

Kuinka pitkään yksi pullo Otinova korvasuihketta riittää?

Yksi suihkaus Otinova korvasuihketta sisältää 0,1 ml liuosta. Siten 1 pullo riittää 150 suihkaukseen.

Kuinka pitkään avattu Otinova pullo säilyy?

6 kk

Miksi sattuu joskus, kun annostelee Otinova suihketta korvakäytävään?

Otinova korvasuihkeen sisältämä liuos on hapanta (pH 3-4) ja voi siksi kirvellä aluksi, jos korvakäytävä on kovin tulehtunut. Tunne häviää yleensä nopeasti. Jos kirvely jatkuu pitkään, sinun tulee käydä lääkärissä.

Miltä Otinova tuoksuu? 

Otinova sisältää mm. etikkahappoa, joka antaa Otinova korvasuihkeelle sen tyypillisen hajun. Haju häviää nopeasti hoidon jälkeen.

Kuinka korvia hoidetaan epäillyn korvakäytävän tulehduksen yhteydessä?

Aloita Otinova®-valmisteen käyttö heti ensimmäisten oireiden, kuten korvan ärsytyksen, arkuuden tai kutinan ilmaantuessa. Aikana, jolloin korvakäytävän tulehduksen riski on suuri, kuten kylpylä- tai rantalomalla, on hyödyllistä pakata Otinova®-korvasuihke mukaan, jotta hoidon voi aloittaa heti tarpeen tullen. 

Milloin oireet helpottavat Otinova-hoidon aikana?

Otinova korvasuihkeen vaikutus on yleensä nopea, mutta jos et tunne oloasi huomattavasti paremmaksi 1-3 päivän kuluttua, on parasta hakeutua lääkäriin.

Mikä voi joskus tuntua ”pölyltä” korvakäytävässä Otinova-hoidon jälkeen?

Suolakiteet saostuvat, kun Otinova-liuos kuivuu. Kiteet voivat tuntua pölyltä tai hiekalta korvakäytävässä, mutta ne ovat täysin vaarattomia. Yliannostuksella ja / tai pitkäaikaisella käytöllä voi esiintyä korvaa ärsyttävää suolan kertymistä korvakäytävään.

Kuinka Otinova eroaa muista korvatuotteista, esim. reseptilääkkeet: antibiootti/steroiditipat, ja erilaiset korvakäytävään annosteltavat desinfiointiaineet?

Otinova on ei-lääkkeellinen tuote, jolla on antibakteerinen ja antimykoottinen (sieniä tappava), kutinaa ja turvotusta vähentävä vaikutus. Otinova ei sisällä antibioottia tai kortisonia (steroidia). 

Otinova on ainoa suihkeena annosteltava valmiste, joka on tarkoitettu korvakäytävän tulehduksen hoitoon.

Apteekista