Miksi käyttäisin Vaxolia?

Vaxol on tehokas tapa pehmentää korvavahaa ja poistaa sitä luonnollisesti. Vaxol vähentää korvahuuhtelun tarvetta ja helpottaa korvahuuhtelua silloin, kun sellainen on tehtävä. Ainutlaatuisen annostelupumpun avulla korvakäytävään on helppo annostella juuri oikea määrä oliiviöljyä. Vaxol-korvasuihketta voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi uusien korvavahatulppien varalta.

Kuinka Vaxol toimii?

Vaxol-korvasuihkeella on yksinkertainen ja ainutlaatuinen suihkemekanismi, jonka avulla saadaan juuri oikea määrä oliiviöljyä ulkokorvaan ilman liika-annostelun tai ylivuotamisen riskiä. Vaxol-korvasuihketta suihkutetaan korvakäytävään ja se pehmentää korvavahaa ja korvavahatulppia.

Voiko Vaxol parantaa kuuloani?

Korvavahan poistamisen on osoitettu parantavan kuuloa ja tasapainoa. Joidenkin henkilöiden kohdalla on säännöllinen korvahuuhtelu tarpeen, mutta silloinkin korvien ennalta käsittely Vaxol-korvasuihkeella helpottaa huuhtelua ja parantaa lopputulosta.

Miksi Vaxol parantaa korvahuuhtelun vaikutusta?

On hyödyllistä käyttää Vaxol-korvasuihketta ennen korvahuuhtelua, koska Vaxol pehmentää korvavahaa. Siten korvahuuhtelu on hellävaraisempaa ja tehokkaampaa.

Mitkä ovat liiallisen korvavahan oireet?

Tulpan tai lukon tunne korvassa, kuulon aleneminen, korvien kutina ja ärsytys.

Mikä tekee Vaxol-korvasuihkeesta erityisen?

Vaxol on puhdistettua oliiviöljyä, joka on valmistettu farmaseuttisten standardien mukaan. Vaxol on helppo annostella ja sopii kaikenikäisille.

Voinko käyttää Vaxol-korvasuihketta, jos olen raskaana?

Tuotteella ei ole tunnettuja haitallisia sivuvaikutuksia raskauden tai imetyksen aikana käytettynä. Kerro tuotteen käytöstä kuitenkin lääkärille.

Voinko käyttää Vaxol-korvasuihketta, jos minulla on kuulolaite?

Kyllä. Käytä Vaxol-korvasuihketta illalla, sen jälkeen kun olet ottanut kuulolaitteen pois.

Voinko käyttää Vaxol-korvasuihketta, jos korvani on kipeä tai tärykalvoni on rikki?

Käytä Vaxol-korvasuihketta vain lääkärin valvonnassa, jos kärsit korvakivusta tai korvan tärykalvo on puhjennut.

Voiko Vaxol-korvasuihketta käyttää, jos korvissa on ”putket”?

Kysy lääkäriltä ennen tuotteen käyttämistä putkitettuihin korviin.

Sopiiko Vaxol lapsille?

Vaxol sopii mainiosti lasten korvien hoitamiseen. Kysy lääkäriltä ennen tuotteen käyttämistä alle vuoden ikäisen lapsen korviin.

Kuinka monta annosta pullossa on?

Noin 200 annosta. Pullo on ylitäytetty niin, että saat ulos annetun 10 ml, vaikka pullo ei tyhjentyisikään täysin.

Kuinka kauan Vaxol säilyy?

6 kk pullon avaamisesta. Säilytys mielellään valolta suojattuna huoneenlämmössä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä

APTEEKISTA

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.