Lasten korvien hoito

Lasten korvat ovat erityisen herkkiä ulkoisille ärsykkeille. Korvalääkärit neuvovat jättämään kaiken kyynärpäätä pienemmän pois korvakäytävästä. Vaxol on hellävarainen ja helppo tapa puhdistaa lasten korvat vaikusta. Öljy pehmentää kertyneen vaikun, ja se valuu luonnollisella tavalla korvakäytävän suulle, josta se on helppo pyyhkäistä pois.

Edessä korvahuuhtelu?

Pienten korvapotilaiden korvia joudutaan joskus huuhtelemaan, jos korvakäytävä on tukkeutunut vaikun ja tulehduseritteen vuoksi. Ennen huuhtelua on suositeltavaa hoitaa korvakäytävää öljyllä tukkeuman pehmentämiseksi. Vaxol-korvasuihkeella on helppo hoitaa lasten korvat – öljy ei valu, mutta vaikuttaa. Annostelun voi toteuttaa lapsen seistessä, istuessa tai makuulla. Vaxol sisältää vain oliiviöljyä ja on täysin säilöntäaineeton.

Annostelu

Korvavahatulpan ennaltaehkäisemiseen

– 1 suihkaus Vaxolia 1-2 kertaa viikossa.

Ennen korvahuuhtelua

– Vaxolia suihkautetaan 1-2 kertaa kahdesti päivässä 4-5 päivän ajan.

Vaxol soveltuu yli 1-vuotiaille lapsille. Alle 1-vuotiaille lääkärin määräyksestä.

  • Sisältää farmaseuttisesti puhdistettua oliiviöljyä
  • Pehmentää ja poistaa korvavahaa
  • Lievittää korvien kutinaa
  • Vähentää korvahuuhtelun tarvetta
  • Suojaa korvakäytävän ihoa veden vaikutuksilta
  • Noin 200 annossuihketta.
  • Aikuisille ja yli 1-vuotiaille

APTEEKISTA

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.