Kuulon heikkeneminen voi johtua korvavahatulpasta

Jos kuulo on heikentynyt, ja lisäksi tuntuu huminaa tai painon tunnetta korvassa, voi syynä olla korvavahatulppa. Käytä Vaxol-suihketta pehmentämään ja poistamaan korvavahaa. Käytä Vaxol-suihketta säännöllisesti korvahuuhtelun jälkeen estääksesi korvavahan muodostumista.

Vahatulpan syynä voi olla kuulolaitteen tai kuulokkeiden käyttö

Kuulolaite tai esimerkiksi matkapuhelimen hands free –kuulokkeen jatkuva käyttö estävät korvavahan valumista ulos korvasta. Jos korvavaha ei pääse valumaan pois, se voi pakkautua vahatulpaksi. Säännöllinen rutiini kuulolaitteen sekä korvien puhdistamisessa ehkäisee vahatulpan syntymistä. Vaxol-korvasuihkeella puhdistat korvasi helposti ilman kaivamista.

Ikääntyminen kuivattaa korvakäytävien ihoa

Ikääntyessä iho kuivuu korvakäytävissä, ja siitä voi aiheutua kiusallista kutinaa. Vaxol lievittää kutinaa, ja sitä voi suihkauttaa aina tarpeen mukaan.

Kuivuuttaan hilseilevä iho voi muodostaa yhdessä korvavahan kanssa sitkeän korvavahatulpan. Ikääntyessä myös korvakarvojen kasvu saattaa lisääntyä. Karvat voivat estää korvavahan valumista ulos korvakäytävästä ja siten edesauttaa vahatulpan muodostumista.

Annostelu

Vahatulpan muodostumisen ehkäisyyn:

– Käytä Vaxol-korvasuihketta 1-2 kertaa viikossa.

Ennen korvahuuhtelua

– Suihkauta Vaxol-korvasuihketta 1-2 kertaa kahdesti päivässä 4-5 päivän ajan.

Kutiseville korville

– Käytä Vaxol-korvasuihketta tarpeen mukaan.

  • Sisältää farmaseuttisesti puhdistettua oliiviöljyä
  • Pehmentää ja poistaa korvavahaa
  • Lievittää korvien kutinaa
  • Vähentää korvahuuhtelun tarvetta
  • Suojaa korvakäytävän ihoa veden vaikutuksilta
  • Noin 200 annossuihketta.
  • Aikuisille ja yli 1-vuotiaille

APTEEKISTA

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.